Νέα

Τα κινητά τηλέφωνα Energizer τώρα και στην Ελλάδα

Ο μεγάλος διανομέας προϊόντων τεχνολογίας Novastar φέρνει στην Ελληνική αγορά τα κινητά τηλέφωνα και  αξεσουάρ του γνωστού από τις μπαταρίες οίκου Energizer. Η εταιρεία Avenir Telecom που έχει τα δικαιώματα δημιουργίας των προϊόντων  Energizer Mobile Phones & Accessories είναι από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές εταιρίες με πολυετή εμπειρία στα προϊόντα τεχνολογίας. Στόχος της συνεργασίας, για τη Novastar, είναι η τοποθέτηση των προϊόντων  Energizer σε όλες τις γνωστές αλυσίδες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην στις εταιρίες τηλεπικοινωνιών που αποτελούν μεγάλο δίκτυο διανομής, καθώς και στους 1200 συνεργάτες της σε όλη την Ελλάδα.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της Novastar  κος Κώστας Δραγώνας δήλωσε χαρακτηριστικά: <<Τα  κινητά τηλέφωνα  Energizer   κατακτούν πολύ γρήγορα την ευρωπαϊκή και την παγκόσμια αγορά και πιστεύουμε σύντομα και την Ελληνική.  Η αντιπροσώπευση τους στην ελληνική αγορά από τη  Novastar  αποτελεί τη μεγαλύτερη απόδειξη της προσπάθειας και της πολύ σπουδαίας δουλειάς που γίνεται απ’ όλη την ομάδα της Novastar. Ευχαριστούμε το νέο μας συνεργάτη για την εμπιστοσύνη και δεσμευόμαστε   να οδηγήσουμε μαζί του τα κορυφαία προϊόντα Energizer στη θέση που τους αρμόζει  >>.

 Η Energizer  παρουσίασε  26 μοντέλα στο Mobile World Congress 2019, κάποια από τα οποία είναι ήδη τοποθετημένα στα ράφια των καταστημάτων, όπως το βραβευμένο στα MOBILE NEWS AWARDS 2019  H550s, ως το ανθεκτικότερο κινητό τηλέφωνο για το 2019   και κάποια που έρχονται στην αγορά τους επόμενους μήνες, ανάμεσα τους δυο μοντέλα με αναδυόμενες κάμερες τα οποία  σε αντίθεση με τα περισσότερα τηλέφωνα που έχουν φανταχτερούς μηχανισμούς, τα συγκεκριμένα δεν είναι ιδιαίτερα high-end. Οι δύο συσκευές με τις pop-up κάμερες είναι η ‘Ultimate U620S Pop’ και ‘Ultimate U630S Pop’. Αντιμετωπίζοντας ανάποδα τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν γενικά οι αριθμοί μοντέλων, το U620S Pop είναι στη προκειμένη περίπτωση το μοντέλο υψηλότερου επιπέδου. Διαθέτει οθόνη 6,2 ιντσών 1080p, MediaTek Helio P70, 6GB μνήμης RAM, αποθήκευσης 128GB, τριπλή πίσω κάμερα (16MP + 5MP + 2MP), 16MP + 2MP κάμερες στο pop-up selfie κομμάτι, και μια μπαταρία 3.200mAh. Επιπλέον, έχει ένα πλαϊνό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Το U630S Pop είναι σίγουρα χαμηλότερων δυνατοτήτων, έχει οθόνη 6,3″ με ανάλυση 720p, MediaTek Helio P22, 4GB μνήμης RAM, αποθήκευσης 64GB, κάμερες 16MP + 2MP στο πίσω μέρος, κάμερες 16MP + 2MP μπροστά, μπαταρία 3.500mAh και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο στην πλάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα Energizer επισκεφθείτε τον διαδικτυακό τόπο: https://www.energizemobile.com/en/home/

Διαβάστε το άρθρο εδώ: https://www.digitallife.gr/ta-kinita-tilefona-energizer-tora-kai-stin-ellada-81785

 ENERGIZER-logo-black-mobiles-accessories-300x120.png