Νέα

Η Novastar κόβει την κορδέλα και ξεκινάει την Black Friday 2022 για εμπόρους

Η φετινή Black Friday έρχεται στις 25 Νοεμβρίου. Κάποιοι, όμως, δεν θα χρειαστεί να περιμένουν ένα μήνα για να ανακαλύψουν τις προσφορές αυτής της «Μαύρης Παρασκευής». Η Novastar, μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες διανομής και εμπορίας ηλεκτρονικών συσκευών στην Ευρώπη -ο μεγαλύτερος διανομέας χονδρικής πώλησης προϊόντων τεχνολογίας- κόβει την κορδέλα και ξεκινάει την Black Friday 2022 για εμπόρους.Έτσι, οι έμποροι προϊόντων τεχνολογίας, κινητών τηλεφώνων, ηλεκτρικών ειδών, ηλεκτρονικών καταστημάτων, που επιθυμούν να συνεργαστούν με την Novastar, μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες και να κάνουν εγγραφή στη διεύθυνση Novastar.gr.

Η Novastar Αποτελεί επίσημο διανομέα των κινητών τηλεφώνων Blackview, Cubot, των προϊόντων τεχνολογίας imilab, και εμπορεύεται προϊόντα των εταιρειών Apple, Samsung, Xiaomi, Google, JBL, Lenovo, Panasonic, Amazon, Huawei, Realme, Gigaset αλλά και άλλων μικρότερων κατασκευαστών.
Προτεραιότητα της αποτελεί η επέκταση της επιχειρηματικής δραστηριότητας της σε όλο τον κόσμο και η συνεχής αναβάθμιση της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει σε όσους την εμπιστεύονται.
Έχει βραβευτεί για τέσσερις συνεχόμενες χρονιές στους πρωταγωνιστές της ελληνικής οικονομίας ως Greek Business champion και βρίσκεται στη λίστα με τις χίλιες ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης για το 2020.
Διαθέτει από το 2015 πρωτοπόρο ηλεκτρονικό κατάστημα B2B, μέσω του οποίου εξυπηρετεί 1.800 καταστήματα στην Ελλάδα και αρκετά καταστήματα στην Ευρώπη.

Δείτε το άρθρο εδώ : https://www.infocom.gr/2022/10/20/novastar-kovei-tin-kordela-kai-ksekinaei-tin-black-friday-2022-gia-emporous/61607/