Νέα

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία της Novastar με την κυρία Ευγενία Γκαγκαδέλλη Φραντζέσκου, Purchase & Sales Manager

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία της Novastar με την κυρία Ευγενία Γκαγκαδέλλη Φραντζέσκου, Purchase & Sales Manager. Είναι γνωστή η συνεισφορά της κας Γκαγκαδέλλη στην ανάπτυξη της Novastar. Ωστόσο, μας εξέπληξε ευχάριστα η ανακοίνωση που τη συνόδευε, την οποία παραθέτουμε αυτούσια, γιατί λέει πολλά για το ήθος και την ποιότητα των δύο πλευρών:

«Πριν 5 χρόνια ερχόμενη από την Ευρώπη με εμπειρίες από εταιρείες τεχνολογίας έφερε στη Novastar νέο αέρα, καινούργιες ιδέες που βοήθησαν για μία ταχεία και μεγάλη ανάπτυξη της εταιρείας, συνέβαλε με την εργατικότητα της, τον ακέραιο χαρακτήρα της και τον επαγγελματισμό της, ώστε η Novastar να γίνει μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης. Πρόσθεσε πολλά σκαλιά στο οικοδόμημα της Novastar, για αυτό και θα είναι ισόβιο μέλος της οικογένειάς μας . Όλοι εμείς εδώ στη Novastar διοίκηση και εργαζόμενοι, αισθανόμαστε την ανάγκη να την ευχαριστήσουμε δημόσια, ελπίζοντας ότι οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν. Ευγενία σε ευχαριστούμε πολύ»

eugenianvstr.png

Διαβάστε το άρθρο εδώ:  https://www.infocom.gr/?mailpoetrouter&endpoint=viewin_browser&action=view&data=Wzg1NSwiZGMwZGY2NzgzZDBhIiwxNTcsIjY2ODNhYiIsNzgxLDBd