Νέα

Νέος διανομέας των κινητών τηλεφώνων CUBOT για την Ελλάδα, η εταιρεία Novastar

Ο διανομέας προϊόντων τεχνολογίας Novastar αναλαμβάνει την αποκλειστική διανομή στην Ελληνική αγορά των κινητών τηλεφώνων CUBOT.

Στόχος της νέας συνεργασίας, για τη Novastar, είναι η τοποθέτηση των προϊόντων CUBOT σε όλες τις γνωστές αλυσίδες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, στις εταιρίες τηλεπικοινωνιών που αποτελούν μεγάλο δίκτυο διανομής, καθώς και στους 1200 συνεργάτες της σε όλη την Ελλάδα.

 22.jpg

Ο Εμπορικός Διευθυντής της Novastar κος Κώστας Δραγώνας δήλωσε για την νέα συνεργασία : <<Τα  κινητά τηλέφωνα  CUBOT   έχουν βρει την θέση τους στην ελληνική αγορά και αυτό οφείλεται και στην πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει ο προηγούμενος διανομέας. Η Novastar  θα συνεχίσει να εξυπηρετεί τους υπάρχοντες πελάτες, αλλά  θα τοποθετήσει τα προϊόντα της CUBOT και σε όλο το δίκτυο των συνεργατών της. Ευχαριστούμε το νέο μας συνεργάτη για την εμπιστοσύνη. Μαζί θα καταφέρουμε να τοποθετήσουμε  τα κορυφαία προϊόντα της CUBOT σε όλο το δίκτυο  των καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας.>>

Η CUBOT έχει παρουσιάσει αρκετά νέα μοντέλα μέσα στο 2019,  όπως τα ανθεκτικά και αδιάβροχα Quest & Quest Lite, το X20pro με waterdrop οθόνη, τριπλή πίσω κάμερα, μεγάλη μπαταρία 4000mAh, 6GB RAM + 128GB ROM και οκταπύρηνο επεξεργαστή Ρ60, το Χ19 με οκταπύρηνο επεξεργαστή, μεγάλη μπαταρία και 4GB RAM + 64GB ROM και πολλά άλλα smartphones, όπως το πολύ οικονομικό J3. Οι συσκευές της CUBOT συνδυάζουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά σε κάθε κατηγορία με πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση, διατηρώντας τις τιμές πολύ ανταγωνιστικές.

 

Διαβάστε το άρθρο εδώ: https://www.digitallife.gr/neos-dianomeas-ton-kiniton-tilefonon-cubot-gia-tin-ellada-i-etaireia-novastar-22438