Η εταιρεία

Novastar Εμπορική Ε.Π.Ε.

Η Novastar είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες διανομής και εμπορίας ηλεκτρονικών συσκευών στην Ευρώπη. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2015 στην Αθήνα. Τα κεντρικά γραφεία και οι αποθήκες της βρίσκονται στην Αργυρούπολη.

novastar γραφεία
Διανομή και διάθεση των μεγαλύτερων κατασκευαστών:

H Novastar διαθέτει προϊόντα των μεγαλύτερων κατασκευαστών όπως η Apple, CAT, Samsung, LG, Sony, Huawei Xiaomi, Microsoft, GoPro. Αναλαμβάνει παγκόσμια την διάθεση και διανομή ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών όπως:

Κινητά τηλέφωνα - Tablets
Κινητά τηλέφωνα - Tablets
Κονσόλες παιχνιδιών
Κονσόλες παιχνιδιών
Τηλεοράσεις - Monitors
Τηλεοράσεις - Monitors
596100_1024.jpg
Gadgets 
242-0013-800x600h.jpg
Αξεσουάρ Συσκευών
Οικιακές συσκευές
Οικιακές συσκευές
Δυναμική παρουσία σε όλο τον κόσμο
 
Η Novastar επεκτείνει τη δραστηριότητά της στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Hong Kong, τη Σιγκαπούρη, και την ευρύτερη περιοχή της Ασίας, αλλά και άλλες αγορές σε όλο τον κόσμο.
Δίπλα στους πελάτες μας
 
Στη Novastar xτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες και τους πελάτες μας. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, οι άνθρωποι μας είναι σε θέση να εξασφαλίζουν στους πελάτες μας υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση.
Ο στόχος μας
 
Προτεραιότητά μας είναι να επεκτείνουμε την επιχειρηματική δραστηριότητα της εταιρείας μας σε όλο τον κόσμο και να αναβαθμίζουμε συνεχώς την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουμε σε όσους μας εμπιστεύονται.
tick
Προϊόντα υψηλής ποιότητας
tick
Ανταγωνιστικές τιμές
tick
Αποτελεσματικές υπηρεσίες
tick
Άμεση παράδοση με χαμηλό κόστος
novastar 1
novastar 2
novastar 3